Dani elszabadul a D-t is ejtjük

Hirtelen felindulásból jött ötlet után körülbelül egy hónapig tervezgettük Danival hogy hogyan lehetne egy kicsit western hangulatú határozott komoly ugyanakkor mégis laza képeket összehozni neki. Amolyan Tarantino-s Django hangvételűt és mégis kicsit eredetit.
 

Mire megbeszéltük a fotózást és össze gyűjtögettük  a kiegészítőket úgy alakult, hogy az utolsó pillanatban mégsem sikerült teljesen nyugodt körülmények között fotózni, ugyanis időhiányával küszködtünk.
És ha ez nem lett volna elég akkor még ott volt az is, hogy a fotózást a legmelegebb déli kánikulai órákra sikerült időzítenünk. Az első tervek szerint csak a természetben készítettünk volna képeket, azonban akkor  volt a hőség, hogy megfutamított bennünket. És amolyan szedett-vedett gyors összedobott stúdió hangulatra kényszerültünk.
A végén mégis annyira belejöttünk a kattogtatásba, hogy pár kép erejéig csak azért is kimentünk egy közeli mezőbe…

Már a nyes képeket látva arra a megállapításra jutottunk, hogy mihelyt adódik picit több idő újra összehozhatnánk valami hasonló kis fotózást, hiszen nagyon jó hangulatban telt a rászánt idő..
A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
A galéria érdekessége, hogy 2013 augusztusi Digitális Fotó Magazin számában egy olvasói pályázat keretében megjelenésre került egy nevezett kép.